ČERSTVÉ RYBY Z MOŘÍ A ŘEK 18., 19. a 20. května



XVII. ročník kulinářských akcí na Kopečku

ČERSTVÉ RYBY Z MOŘÍ A ŘEK

18., 19. a 20. května 2018



 

Předkrm:

TARTAR Z TUŇÁKA 
sezamový olej, nakládaný zázvor, bruschetta
145,- Kč
 

Polévka:

BOUILLABAISSE
tradiční francouzská polévka
s rybím masem, krevetou, mušlí a česnekovým Aioli,
focaccia

95,- Kč

 

Čerstvé ryby - hlavní chod:

TUŇÁK - STEAK
zelenina v tempuře, chorizo omáčka, sezam, wakame
původ: Indický oceán
395,- Kč
 
SUMEC
zelený chřest, holandská omáčka, krokety
původ: Česká republika
315,- Kč
 
SLÁVKY
bílé víno, čerstvé bylinky, rajčata, focaccia
původ: Středozemní moře
295,- Kč
 
HALIBUT 
připravený v papilotě, jarní zelenina, šalvěj, grenaille
původ: Atlantik
295,- Kč
 
CANDÁT 
pošírovaný ve víně, petržel, sušená šunka,
fazolové lusky na másle
původ: Kaspické jezero
295,- Kč

 

Čerstvé ryby ze stálé nabídky:

SKOTSKÝ LOSOS 
grilovaná zelenina, bramborový koláček
275,- Kč
 

Dezert:

BÍLÁ ČOKOLÁDA - DORT
limetový sorbet, griliáš
79,- Kč
 

Doporučená vína:

SAUVIGNON, 2015
Zámecké vinařství Bzenec
pozdní sběr

0,10 l ... 41,- Kč  *  0,75 l ... 305,- Kč

 
RYZLINK VLAŠSKÝ, 2015
Mikrosvín Mikulov, pozdní sběr

0,10 l ... 52,- Kč  *  0,75 l ... 385,- Kč


 

Pivní speciál - 8. pípa:

PŠENIČNÝ VELEN 12° 
nefiltrovaný pšeničný ležák slámové barvy
s intenzivní ovocnou chutí a bohatou pěnou
z regionálního pivovaru Černá Hora
 

* 2016 PIVO České republiky-
1.místo v kategorii pšeničných piv




* Nabídka platí denně do vyprodání
a může být také v průběhu akce pozměněna
- dle aktuální dostupnosti čerstvých ryb na trhu



DOPORUČUJEME REZERVACE
/rezervace pro Vás držíme 15 minut od Vámi sjednaného začátku rezervace/


 
Rodinný podnik s 20ti letou tradicí (1994 - 2014)

MENU