Degustační večeře: ČESKÁ KUCHYNĚ párovaná S MORAVSKÝMI VÍNY * 19.10.

Foto: Kopeček

Tematické degustační menu:
 
TRADIČNÍ A MODERNÍ ČESKÁ KUCHYNĚ
PÁROVANÁ S MORAVSKÝMI VÍNY
/ 6ti chodová degustační večeře /

Restaurace KOPEČEK
středa 19. října 2016 od 19. hod


 

Aperitiv:

RYZLINK RÝNSKÝ - SEKT
​brut, 2013, Kraus

 

Předkrm:

GALANTÝNA Z BAŽANTÍCH PRSÍČEK 
s pečenou červenou řepou,
vinná redukce

+
​MODRÝ PORTUGAL
​jakostní odrůdové, 2011, Kolby

 

Polévka:

SLEPIČÍ KYSELICE
s pikantní klobásou
a zakysanou smetanou

 

Hlavní pokrmy:

ZADĚLÁVANÉ DRŠŤKY
se slaninou a čerstvou majoránkou

+
​RYZLINK VLAŠSKÝ
pozdní sběr, 2015, Jindřich Kadrnka

- - -
 
KACHNÍ PRSO
připravené metodou sous-vide,
kedlubnová omáčka,
pečené bramborové šulánky v uzené strouhance

+
​VELTLÍNSKÉ ZELENÉ
​pozdní sběr, 2013, Nesyt Lake

- - -
 
VEPŘOVÁ LÍČKA
pomalu dušená,
pyré z červeného vinného zelí

+
​CUVÉE MAHARAL
​výběr z hroznů, 2011, Tanzberg
 

Dezert:

SLADKÁ MLÉČNÁ RÝŽE 
dušené meruňky s kapkou pálenky,
jogurtová omáčka

+
​SOLERA 99
​bílé likérové víno, 1999, Jan Stávek

* * *

Věnujte svým známým KULINÁŘSKÝ ZÁŽITEK: 
DÁRKOVÝ CERTIFIKÁT NA 6-TI CHODOVÉ DEGUSTAČNÍ MENU   

Dárkový certifikát si můžete objednat na tel. 516 432 400
 

Cena degustačního menu 690,- Kč / osobu
+ párování s MORAVSKÝMI VÍNY /k 5ti chodům 5 druhů vína/ 200,- Kč / osobu

REZERVACE NUTNÉ / Degustační menu pouze s rezervací

/ rezervace možné také do Modrého salonku /



TEMATICKÉ DEGUSTAČNÍ MENU
pro Vás připraví, ve splupráci s našimi kuchaři,
MILAN MACHÁČEK, člen reprezentačního týmu CZECH CHEFS ( foto )
a šéfkuchař brněnského art wine restaurantu KOHOUT NA VÍNĚ.



 
Rezervace nutné
tel. 516 432 400 nebo 739 042 200 
Rodinný podnik s 30 letou tradicí (1994 - 2024)

MENU