Denní menu

V lednové pátky a soboty Vám v pivnici nabízíme čerstvě pečená vykoštěná vepřová kolena,
naložená v láku z černohorského piva a chilli.


DENNÍ MENU 99,- Kč


21. ledna  - 25. ledna
 

Pondělí 21. 1.

Koprová s vejci
Grilovaná vepřová kotleta
s omáčkou z pečených paprik,
dušená rýže


Úterý 22. 1.

Drůbež s krupicovými nočky
Kebab, bylinkový dresink,
šťouchané brambory


Středa 23. 1.

Kmínová s vejci a chlebovými krutony
1/ Hovězí guláš, špekový knedlík
2/ Buchtičky s vanilkovým krémem


Čtvrtek 24. 1.

Cibulačka se sýrovým toastem
Francouzské brambory


Pátek 25. 1.

Frankfurtská
Smažený krůtí řízek,
bramborová kaše, trhaný salát

*  *  *

Restaurace má bezbariérový přístup
Nabídka platí denně do vyprodání

 
 
Rodinný podnik s 20ti letou tradicí (1994 - 2014)

MENU