Denní menu

Čerstvě pečená vepřové kolena naložená v pivním láku, kyselá zelenina, křen, chléb * LEDNOVÉ VÍKENDY V PIVNICI
 

DENNÍ MENU

105,- Kč

20. ledna- 24. ledna 2020



Pondělí 20. 1.

Cibulačka se sýrovým toastem
Kuřecí směs v domácím bramboráku

 

Úterý 21. 1.

Gulášová
1/ Lasagne s lososem a listovým špenátem
2/ Kynuté knedlíky plněné borůvkami, tvaroh



Středa 22. 1.

Fazolová
Grilovaný Hermelín s anglickou slaninou,
opékané brambory, dresink



Čtvrtek 23. 1.

Jarní zeleninová
Svíčková na smetaně,
domácí houskový knedlík



Pátek 24. 1.

Hovězí vývar s játrovou rýží
Holandský řízek, bramborový salát


Nabídka platí od 11:00 hod do vyprodání 

 

VÍKENDOVÁ NABÍDKA PIVNICE:

400g ČERSTVĚ PEČENÉ VYKOŠTĚNÉ VEPŘOVÉ KOLENO 
naložené v pivním láku, kyselá zelenina, hořčice, jablečný křen, chléb


Rodinný podnik s 25 letou tradicí (1994 - 2019)

MENU