Degustační 8-chodová večeře: FRANCOUZSKÁ KUCHYNĚ & BEAUJOLAIS NOUVEAU 2017

Tematické degustační menu:


FRANCOUZSKÁ KUCHYNĚ
spojená s otevíráním
BEAUJOLAIS NOUVEAU 2017 
/ 8-chodová degustační večeře /


16. listopadu v 19:00 hod

BEAUJOLAIS NOUVEAU 2017
vinařství bude doplněno

0,1L ... 42,-Kč   /   0,75L ... 295,-Kč
 

*  *  *

MAKRÓNKA
foie gras, řepa


TELECÍ TARTAR
černý lanýž, espuma z uzených žeber




FOIE GRAS
uzené koleno, vlašský ořech, mozek



BOUILLABAISSE
fenykl, šafrán, aromatizovaný olej



ÚSTŘICE
z oblasti Bretagne, kapusta, špek



KOHOUT NA VÍNĚ
pálený vlk, saké a wasabi-křenová espuma



BRIOCHE
pate praline, lískové ořechy



PETIT FOURS
tradiční francouzská variace mini dezertů

-------------------

REZERVACE NUTNÉ / Degustační menu pouze s rezervací

cena: 790,-Kč / osoba

Věnujte svým známým KULINÁŘSKÝ ZÁŽITEK: 
DÁRKOVÝ CERTIFIKÁT NA 7-CHODOVÉ DEGUSTAČNÍ MENU   

Dárkový certifikát si můžete objednat na tel. 516 432 400
 


Rodinný podnik s 20ti letou tradicí (1994 - 2014)

MENU