Degustační 6chodová večeře: FRANCIE & BEAUJOLAIS 2025

Tematické degustační menu:

 

FRANCOUZSKÁ KUCHYNĚ
spojená s otevíráním
BEAUJOLAIS NOUVEAU 2025
/ 6chodová degustační večeře /


20. listopadu v 18:30 hod

BEAUJOLAIS NOUVEAU 2025
vinařství bude doplněno

0,1L ... Kč   /   0,75L ... Kč
 

*  *  *

amuse bouche

RILLETTES
králík, řepa, baguette

-------

studený předkrm

TELECÍ TARTAR
lanýž, morek, kapary, lichořeřišnice

-------

polévka

CIBULAČKA
tradiční polévka dle receptury kuchaře tisíciletí Paula Bocuse

-------

teplý předkrm

FOIE GRAS
hrušky, fíky, balsamico, brioška

-------

hlavní chod

STEAK Á LA TRUFFE
filet mignon, tvarohová kroketa s houbami, lanýžové velouté

-------

dezert

OPERA
čokoláda, káva, mandle, ganache

-------


REZERVACE NUTNÉ / Degustační menu pouze s rezervací

cena: 1095,-Kč / osoba

k menu účtujeme couvert 49 Kč
 
Rodinný podnik s 30 letou tradicí (1994 - 2024)

MENU