Degustační 6chodová večeře: FRANCIE & BEAUJOLAIS 2025

Tematické degustační menu:
FRANCOUZSKÁ KUCHYNĚ
spojená s otevíráním
BEAUJOLAIS NOUVEAU 2025
/ 6chodová degustační večeře /
20. listopadu v 18:30 hod

BEAUJOLAIS NOUVEAU 2025
vinařství bude doplněno
0,1L ... Kč / 0,75L ... Kč
* * *
amuse bouche
RILLETTES
králík, řepa, baguette
-------
studený předkrm
TELECÍ TARTAR
lanýž, morek, kapary, lichořeřišnice
-------
polévka
CIBULAČKA
tradiční polévka dle receptury kuchaře tisíciletí Paula Bocuse
-------
teplý předkrm
FOIE GRAS
hrušky, fíky, balsamico, brioška
-------
hlavní chod
STEAK Á LA TRUFFE
filet mignon, tvarohová kroketa s houbami, lanýžové velouté
-------
dezert
OPERA
čokoláda, káva, mandle, ganache
-------
REZERVACE NUTNÉ / Degustační menu pouze s rezervací
cena: 1095,-Kč / osoba
k menu účtujeme couvert 49 Kč

Věnujte svým známým KULINÁŘSKÝ ZÁŽITEK: Dárkový certifikát si můžete objednat na tel. 516 432 400 |
|---|

Rodinný podnik s 30 letou tradicí (1994 - 2024)
