Kulinářský kalendář AKCE 2018

Restaurace KOPEČEK, Rájec-Jestřebí, Moravský kras, Jižní Morava

Restaurace a pivnice Kopeček - 17 let kulinářských akcí

XVII. ročník - KULINÁŘSKÉ AKCE NA KOPEČKU 2018

 

LEDEN 2018:

TO NEJLEPŠÍ ZE ZVĚŘINOVÝCH HODŮ
A AUTENTICKÁ VÍNA
19., 20. a 21. 1.

 

ÚNOR:

STEAKY Z BIZONA AMERICKÉHO & ABERDEEN ANGUS
16., 17., a 18. 2.

 

BŘEZEN:

TAFELSPITZ
3. a 4. 3.

 

BŘEZEN - DUBEN:

VELIKONOČNÍ HODY
30. 3., 31. 3., 1. 4. a 2. 4.


DEGUSTAČNÍ VEČEŘE:
KULINÁŘSKÉ SPECIALITY V 6-CHODOVÉM DEGUSTAČNÍM MENU

SUSHI A JAPONSKÁ KUCHYNĚ
18. 4. /degustační středa

 
KVĚTEN:

ČERSTVÉ RYBY Z MOŘÍ A ŘEK
18., 19. a 20. 5.

 
ČERVEN:

PŠTROSÍ SPECIALITY
15., 16. a 17. 6.


DEGUSTAČNÍ VEČEŘE:
KULINÁŘSKÉ SPECIALITY V 6-CHODOVÉM DEGUSTAČNÍM MENU

ORIGINÁLNÍ THAJSKÁ KUCHYNĚ
27. 6. od 18:30 hod / degustační středa

 

ČERVENEC:

BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY A BORŮVKOVÉ PIVO
28. a 29. 7.


ZÁŘÍ:

URUGUAYSKÉ STEAKY XVII. ročník
27., 28., 29., 30. 9. a 1. 10. 

 
ŘÍJEN:

ZVĚŘINOVÉ HODY
25., 26., 27. a 28. 10.

 


LISTOPAD:

SVATOMARTINSKÁ HUSA A MLADÉ VÍNO
9., 10. a 11. 11.



DEGUSTAČNÍ VEČEŘE:
FRANCOUZSKÉ SPECIALITY V 7-CHODOVÉM DEGUSTAČNÍM MENU

FRANCOUZSKÁ KUCHYNĚ
spojená s otevíráním
BEAUJOLAIS NOUVEAU 2018
15. 11. /třetí čtvrtek v listopadu/

 
PROSINEC:

TRADIČNÍ SILVESTROVSKÝ OBĚD
Vídeňský telecí řízek / Wiener Schnitzel
31. 12.



Rodinný podnik s 20ti letou tradicí (1994 - 2014)

MENU