Kulinářský kalendář AKCE 2019

Restaurace KOPEČEK, Rájec-Jestřebí, Moravský kras, Jižní Morava

Restaurace a pivnice Kopeček - 18 let kulinářských akcí

XVIII. ročník - KULINÁŘSKÉ AKCE NA KOPEČKU 2019

 

LEDEN 2019:

PIVNÍ SPECIÁLY Z MINIPIVOVARŮ
A PEČENÁ VEPŘOVÁ KOLENA
(lednové víkendy v pivnici)

 

ÚNOR:

STEAKY ABERDEEN ANGUS
& BIZON AMERICKÝ
22., 23., a 24. 2.

 

BŘEZEN:

SUSHI


DUBEN:

VELIKONOČNÍ HODY
19., 20., 21. a 22. 4.

 
DEGUSTAČNÍ VEČEŘE: 

ORIGINÁLNÍ THAI SPECIALITY V 6-TI CHODOVÉM DEGUSTAČNÍM MENU

ORIGINÁLNÍ THAJSKÁ KUCHYNĚ
25. 4. v 18:30 hod

 
KVĚTEN:

PŠTROSÍ SPECIALITY
17., 18. a 19. 5.

 
ČERVEN:

ČERSTVÉ RYBY Z MOŘÍ A ŘEK
15. a 16. 6.


DEGUSTAČNÍ VEČEŘE: 

ORIGINÁLNÍ SPECIALITY V 6-TI CHODOVÉM DEGUSTAČNÍM MENU

VIETNAM
19. 6. v 18:30 hod

 

ČERVENEC, SRPEN:

BORŮVKOVÉ KNEDLÍKY A BORŮVKOVÉ PIVO
26., 27. a 28. 7.


PRÁZDNINY NA LETNÍ ZAHRÁDCE


ZÁŘÍ:

URUGUAYSKÉ STEAKY XVIII. ročník
26., 27., 28. a 29. 9. 

 
ŘÍJEN:

ZVĚŘINOVÉ HODY
25., 26., 27. a 28. 10.

 


LISTOPAD:

SVATOMARTINSKÁ HUSA A MLADÉ VÍNO
8., 9., 10. a 11. 11.
 

SVATOMARTINSKÁ HUSA A MLADÉ VÍNO II.
16. a 17. 11.

 
PROSINEC:

TRADIČNÍ SILVESTROVSKÝ OBĚD
Vídeňský telecí řízek / Wiener Schnitzel
31. 12.


Rodinný podnik s 25 letou tradicí (1994 - 2019)

MENU