URUGUAYSKÉ STEAKY 27., 28., 29., 30.9. a 1.10.



URUGUAYSKÉ STEAKY 2017

XVI. ročník

27., 28., 29., 30. září. a 1. října


MENÚ
BIFE URUGUAYO


Entrada:

TARTARÁK - VARIACE NA BRUSCHETTĚ
teriyaki omáčka, sezam, wakame /
majonéza, kapary, šalotka
70g / 145,- Kč
 

Sopa:

SILNÝ VÝVAR Z HOVĚZÍ OHÁŇKY
masové tortellini, kořenová zelenina
60,- Kč
 

Bife Uruguayo:

STEAK Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ  / BIFE DE LOMO /  
grilovaný v hrubozrnné směsi steakového koření
* doba zrání masa (ke dni 27. září): 78 dní
200g / 360,- Kč   *   300g / 540,- Kč
 
STEAK Z VYSOKÉHO ROŠTĚNCE  / BIFE DE ANCHO /
grilovaný v hrubozrnné směsi steakového koření
* doba zrání masa (ke dni 27. září): 70 dní
250g / 360,- Kč   *   350g / 540,- Kč
 

+ guarnición / ke steakům výběrem

- restované zelené fazolky se slaninou
- pikantní rajčatová chilli salza
- pečený kukuřičný klas s máslem
- smetanové houbové ragú s čerstvým tymiánem
- omáčka ze zeleného pepře
- omáčka z modroplísňového sýru Roquefort
... á 45,- Kč
 

Especialidad:

500g  FLANK STEAK / BIFE DE VACIO CHICO
grilovaný v hrubozrnné směsí steakového koření,
pečená cibule, dva druhy dipů ( BBQ, česnekový )
* doba zrání masa (ke dni 27. září): 78 dní
550,- Kč  * dotížení +50g / 55,- Kč
 

Guarnición / přílohy:

pečený brambor v alobalu se zakysanou česnekovou smetanou
grilovaná zelenina s bylinkami (49 Kč) * česneková bageta * pečené brambůrky Grenaille
šťouchané brambory se slaninou * domácí hranolky
á 39,- Kč
 

Postre / domácí dezert:

ČOKOLÁDOVÝ DORT
ze 72% tmavé čokolády, omáčka z lesního ovoce
/ bezlepkový /
75,- Kč
 
* * *

Cerveza especial:

BEJČEK 11°
nefiltrovaný a nepasterovaný ležák
z Vesnického minipivovaru Ohrada
 
 

Doporučujeme rezervace
/ rezervace držíme 15 minut od sjednaného začátku rezervace /
 



 
Rodinný podnik s 20ti letou tradicí (1994 - 2014)

MENU