URUGUAYSKÉ STEAKY: 26., 27., 28. a 29.9.



URUGUAYSKÉ STEAKY 2019

XVIII. ročník

26., 27., 28. a 29. září


MENÚ
BIFE URUGUAYO


Entrada:

TATARÁK - VARIACE NA BRUSCHETTĚ
teriyaki omáčka, sezam, wakame /
majonéza, kapary, šalotka
70g / 159,- Kč
 

Sopa:

VÝVAR Z HOVĚZÍ OHÁŇKY
masové tortellini, kořenová zelenina
69,- Kč
 

Bife Uruguayo:

STEAK Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ  / BIFE DE LOMO /  
grilovaný v hrubozrnné směsi steakového koření
* doba zrání masa (ke dni 26. září): 112 dní
200g /385,- Kč   *   300g / 575,- Kč
 
STEAK Z VYSOKÉHO ROŠTĚNCE  / BIFE DE ANCHO /
grilovaný v hrubozrnné směsi steakového koření
* doba zrání masa (ke dni 26. září): 84 dní
300g / 385,- Kč   *   400g / 575,- Kč
 

+ guarnición / ke steakům výběrem

- restované zelené fazolky se slaninou
- pikantní rajčatová chilli salza
- pečený kukuřičný klas s máslem
- smetanové houbové ragú s čerstvým tymiánem
- omáčka ze zeleného pepře
- omáčka z modroplísňového sýru Gorgonzola
... á 45,- Kč
 

Especialidad:

500g  PICANHA STEAK
vyzrálý steak z tabulové špičky s vysokým tukovým krytím,
podávaný na jehle, grilovaný v hrubozrnné směsí koření,
* doba zrání masa (ke dni 26. září): 57 dní
690,- Kč  * dotížení +50g / 69,- Kč
 

Guarnición / přílohy:

pečený brambor v alobalu se zakysanou česnekovou smetanou
grilovaná zelenina s bylinkami (49 Kč) * česneková bageta
* šťouchané brambory se slaninou * steakové hranolky
á 45,- Kč
 

Postre / domácí dezert:

KOPEČKOVSKÝ ČOKOLÁDOVÝ DORT
70% tmavá čokoláda, malinová omáčka
/ bezlepkový /
85,- Kč
 
 

Rezervace nutné
/ rezervace držíme 15 minut od sjednaného začátku rezervace /
 



 
Rodinný podnik s 25 letou tradicí (1994 - 2019)

MENU