URUGUAYSKÉ STEAKY: 26., 27., 28. a 29.9.



URUGUAYSKÉ STEAKY 2019

XVIII. ročník

26., 27., 28. a 29. září


MENÚ
BIFE URUGUAYO


Entrada:

TARTARÁK - VARIACE NA BRUSCHETTĚ
teriyaki omáčka, sezam, wakame /
majonéza, kapary, šalotka
70g / 155,- Kč
 

Sopa:

SILNÝ VÝVAR Z HOVĚZÍ OHÁŇKY
masové tortellini, kořenová zelenina
85,- Kč
 

Bife Uruguayo:

STEAK Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ  / BIFE DE LOMO /  
grilovaný v hrubozrnné směsi steakového koření
* doba zrání masa (ke dni 26. září): ..dní
200g370,- Kč   *   300g / 550,- Kč
 
STEAK Z VYSOKÉHO ROŠTĚNCE  / BIFE DE ANCHO /
grilovaný v hrubozrnné směsi steakového koření
* doba zrání masa (ke dni 26. září): .. dní
250g / 370,- Kč   *   350g / 550,- Kč
 

+ guarnición / ke steakům výběrem

- restované zelené fazolky se slaninou
- pikantní rajčatová chilli salza
- pečený kukuřičný klas s máslem
- smetanové houbové ragú s čerstvým tymiánem
- omáčka ze zeleného pepře
- omáčka z modroplísňového sýru Roquefort
... á 45,- Kč
 

Especialidad:

500g  PICANHA STEAK
vyzrálý steak z tabulové špičky s vysokým tukovým krytím,
podávaný na jehle, grilovaný v hrubozrnné směsí koření,
* doba zrání masa (ke dni 26. září): dní
590,- Kč  * dotížení +50g / 55,- Kč
 

Guarnición / přílohy:

pečený brambor v alobalu se zakysanou česnekovou smetanou
grilovaná zelenina s bylinkami (49 Kč) * česneková bageta
* šťouchané brambory se slaninou * steakové hranolky
á 45,- Kč
 

Postre / domácí dezert:

KOPEČKOVSKÝ ČOKOLÁDOVÝ DORT
ze 72% tmavé čokolády, omáčka z lesního ovoce
/ bezlepkový /
85,- Kč
 
* * *

Cerveza especial:

BEJČEK 11°
nefiltrovaný a nepasterovaný ležák
z Vesnického minipivovaru Ohrada
 
 

Rezervace nutné
/ rezervace držíme 15 minut od sjednaného začátku rezervace /
 



 
Rodinný podnik s 25 letou tradicí (1994 - 2019)

MENU