URUGUAYSKÉ STEAKY 27., 28., 29., 30.9. a 1.10.



URUGUAYSKÉ STEAKY 2017

XVI. ročník

27., 28., 29., 30. září. a 1. října


MENÚ
BIFE URUGUAYO


Entrada:

ROAST-BEEF
plátky do růžova pečeného uruguayského nízkého roštěnce (sirloin),
v medovém balsamicu nakládané krémové žampiony, křupavá bagetka
100g / 145,- Kč
 

Sopa:

SILNÝ VÝVAR Z HOVĚZÍ OHÁŇKY
s domácími masovými ravioli a vařenou čerstvou zeleninou
55,- Kč
 

Bife Uruguayo:

STEAK Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ  / BIFE DE LOMO /  
grilovaný v hrubozrnné směsi steakového koření
* doba zrání masa (ke dni 27. září): 72 dní
200g / 360,- Kč   *   300g / 520,- Kč
 
STEAK Z VYSOKÉHO ROŠTĚNCE  / BIFE DE ANCHO /
steak s bohatým tukovým mramorováním
grilovaný v hrubozrnné směsi steakového koření
* doba zrání masa (ke dni 27. září): 97 dní
250g / 360,- Kč   *   350g / 520,- Kč
 

+ guarnición / ke steakům výběrem

- restované zelené fazolky se slaninou
- pikantní rajčatová chilli salza
- pečený kukuřičný klas s máslem
- smetanové houbové ragú s čerstvým tymiánem
- omáčka ze zeleného pepře
- omáčka z modroplísňového sýru Roquefort
... á 40,- Kč
 

Especialidad:

500g  FLANK STEAK / BIFE DE VACIO CHICO
grilovaný v hrubozrnné směsí steakového koření,
pečená cibule, dva druhy dipů ( BBQ, česnekový )
* doba zrání masa (ke dni 27. září): 45 dní
490,- Kč  * dotížení +50g / 50,- Kč
 

Guarnición / přílohy:

pečený brambor v alobalu se zakysanou česnekovou smetanou
grilovaná zelenina s bylinkami (45 Kč) * česneková bageta * domácí americké brambory
šťouchané brambory se slaninou * steakové hranolky
á 37,- Kč
 

Postre / domácí bezlepkový dezert:

ČOKOLÁDOVÝ DORT
ze 72% tmavé čokolády, omáčka z lesního ovoce
75,- Kč
 
* * *

Cerveza especial:

BEJČEK 11°
nefiltrovaný a nepasterovaný ležák
z Vesnického minipivovaru Ohrada
 
 
* Změna nabídky vyhrazena
* Ceny budou doplněny před začátkem kulinářské akce
 

Doporučujeme rezervace
 



 
Rodinný podnik s 20ti letou tradicí (1994 - 2014)

MENU