URUGUAYSKÉ STEAKY: 25., 26., 27., a 28.9.



URUGUAYSKÉ STEAKY 2020

XIX. ročník

25., 26., 27. a 28. září 2020


MENÚ
BIFE URUGUAYO


Entrada:

TATARÁK - VARIACE NA BRUSCHETTĚ
teriyaki omáčka, sezam, wakame /
majonéza, kapary, šalotka
159,- Kč
 

Sopa:

VÝVAR Z HOVĚZÍ OHÁŇKY
masové tortellini, kořenová zelenina
79,- Kč
 

Bife Uruguayo:

STEAK Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ  / BIFE DE LOMO /  
grilovaný v hrubozrnné směsi steakového koření
* doba zrání masa (ke dni 25. září): 72 dní
200g395,- Kč   *   300g / 595,- Kč
 
STEAK Z NÍZKÉHO ROŠTĚNCE  / BIFE DE ANCHO /
grilovaný v hrubozrnné směsi steakového koření
* doba zrání masa (ke dni 25. září): 76 dní
250g / 395,- Kč   *   350g / 595,- Kč
 

+ guarnición / ke steakům výběrem

- restované zelené fazolky se slaninou
- pikantní rajčatová chilli salza
- kukuřičný klas s máslem (59 Kč)
- smetanové houbové ragú s čerstvým tymiánem
- omáčka ze zeleného pepře
- omáčka z modroplísňového sýru Gorgonzola
... á 49,- Kč
 

Especialidad:

500g  FLANK STEAK / BIFE DE VACIO CHICO /
vyzrálý steak ze spodní části pupku,
grilovaný v hrubozrnné směsí koření,
filírovaný přes vlákno, podávaný na dřevěném prkénku
* doba zrání masa (ke dni 25. září): 65 dní
690,- Kč  * dotížení +50g / 69,- Kč
 

Guarnición / přílohy:

- pečené zámecké brambory s rozmarýnem
- grilovaná zelenina s bylinkami (69 Kč)
- česneková focaccia
- šťouchané brambory se slaninou
- steakové hranolky
á 49,- Kč
 

Postre / domácí dezerty:

ČOKOLÁDOVÝ DORT
70% tmavá čokoláda, maliny
/ bezlepkový /
89,- Kč
 
TIRAMISU
mascarpone, savoiardi, espresso, amaretto
89,- Kč
 

Rezervace nutné
/ rezervace držíme 15 minut od sjednaného začátku rezervace /
 



 
Rodinný podnik s 25 letou tradicí (1994 - 2019)

MENU