Degustační večeře: ČESKÁ KUCHYNĚ párovaná S MORAVSKÝMI VÍNY * 19.10.
Foto: Kopeček
Tematické degustační menu:
TRADIČNÍ A MODERNÍ ČESKÁ KUCHYNĚ
PÁROVANÁ S MORAVSKÝMI VÍNY
/ 6ti chodová degustační večeře /
Restaurace KOPEČEK
středa 19. října 2016 od 19. hod

Aperitiv: |
RYZLINK RÝNSKÝ - SEKT brut, 2013, Kraus |
Předkrm: |
GALANTÝNA Z BAŽANTÍCH PRSÍČEK s pečenou červenou řepou, vinná redukce + MODRÝ PORTUGAL jakostní odrůdové, 2011, Kolby |
Polévka: |
SLEPIČÍ KYSELICE s pikantní klobásou a zakysanou smetanou |
Hlavní pokrmy: |
ZADĚLÁVANÉ DRŠŤKY se slaninou a čerstvou majoránkou + RYZLINK VLAŠSKÝ pozdní sběr, 2015, Jindřich Kadrnka - - - |
KACHNÍ PRSO připravené metodou sous-vide, kedlubnová omáčka, pečené bramborové šulánky v uzené strouhance + VELTLÍNSKÉ ZELENÉ pozdní sběr, 2013, Nesyt Lake - - - |
VEPŘOVÁ LÍČKA pomalu dušená, pyré z červeného vinného zelí + CUVÉE MAHARAL výběr z hroznů, 2011, Tanzberg |
Dezert: |
SLADKÁ MLÉČNÁ RÝŽE dušené meruňky s kapkou pálenky, jogurtová omáčka + SOLERA 99 bílé likérové víno, 1999, Jan Stávek * * * |
Věnujte svým známým KULINÁŘSKÝ ZÁŽITEK: Dárkový certifikát si můžete objednat na tel. 516 432 400 |
---|
Cena degustačního menu 690,- Kč / osobu
+ párování s MORAVSKÝMI VÍNY /k 5ti chodům 5 druhů vína/ 200,- Kč / osobu
REZERVACE NUTNÉ / Degustační menu pouze s rezervací
/ rezervace možné také do Modrého salonku /
TEMATICKÉ DEGUSTAČNÍ MENU
pro Vás připraví, ve splupráci s našimi kuchaři,
MILAN MACHÁČEK, člen reprezentačního týmu CZECH CHEFS ( foto )
a šéfkuchař brněnského art wine restaurantu KOHOUT NA VÍNĚ.


Rezervace nutné
tel. 516 432 400 nebo 739 042 200


Rezervace nutné
tel. 516 432 400 nebo 739 042 200

Rodinný podnik s 30 letou tradicí (1994 - 2024)