INDICKÁ KUCHYNĚ - 20. a 21. 4.

XXIII. ročník kulinářských akcí na Kopečku

INDICKÁ KUCHYNĚ

nejen pro vegetariány...

20. a 21. dubna

 

Předkrm, polévka: 

SAMOSA
smažené plněné taštičky se zeleninou,
chilli, raita

159 Kč

INDICKÁ POLÉVKA
z červené čočky s rajčaty

79 Kč

Hlavní chody:

MASSAMAN CURRY
fúze thajského a indického kari
s arašídovou pastou,
kuřecí maso nebo sýr panýr, 
rýže basmati nebo náš chléb naan

295 Kč / 325 Kč (s panýrem)

BUTTER CHICKEN / BUTTER CAULIFLOWER
kuřecí maso nebo květák
v indické máslové omáčce s cizrnou, 
rýže basmati nebo náš chléb naan

295 Kč

PALAK PANEER
sýr panýr v jemném špenátovém pyré, 
rýže basmati nebo náš chléb naan

295 Kč

KREVETY VINDALOO
tradiční velmi pikantní omáčka z oblasti Goa,
rýže basmati nebo náš chléb naan

375 Kč

TANDOORI LOSOS
kořeněná čočka, okurková raita

375 Kč

NASI GORENG
 tradiční smažená rýže z Indonésie a Majajsie,
podávaná s vejci

265 Kč

Dezerty:

GULAB JAMUN
kuličky ze sušeného mléka v cukrovém sirupu,
mandle, vanilková espuma

115 Kč

MANGOVÉ LASSI
tradiční jogurtový nápoj

95 Kč


* Nabídka platí denně do vyprodání
a může být v průběhu akce i pozměněna


DOPORUČUJEME REZERVACE
/rezervace pro Vás držíme 15 minut od Vámi sjednaného začátku rezervace/
 
Rodinný podnik s 30 letou tradicí (1994 - 2024)

MENU