INDICKÁ KUCHYNĚ - 20. a 21. 4.
XXIII. ročník kulinářských akcí na Kopečku
INDICKÁ KUCHYNĚ
nejen pro vegetariány...
20. a 21. dubna
|
Předkrm, polévka: |
SAMOSA smažené plněné taštičky se zeleninou, chilli, raita
159 Kč |
INDICKÁ POLÉVKA z červené čočky s rajčaty
79 Kč |
Hlavní chody: |
MASSAMAN CURRY fúze thajského a indického kari s arašídovou pastou, kuřecí maso nebo sýr panýr, rýže basmati nebo náš chléb naan
295 Kč / 325 Kč (s panýrem) |
BUTTER CHICKEN / BUTTER CAULIFLOWER kuřecí maso nebo květák v indické máslové omáčce s cizrnou, rýže basmati nebo náš chléb naan
295 Kč |
PALAK PANEER sýr panýr v jemném špenátovém pyré, rýže basmati nebo náš chléb naan
295 Kč |
KREVETY VINDALOO tradiční velmi pikantní omáčka z oblasti Goa, rýže basmati nebo náš chléb naan
375 Kč |
TANDOORI LOSOS kořeněná čočka, okurková raita
375 Kč |
NASI GORENG tradiční smažená rýže z Indonésie a Majajsie, podávaná s vejci
265 Kč |
Dezerty: |
GULAB JAMUN kuličky ze sušeného mléka v cukrovém sirupu, mandle, vanilková espuma
115 Kč |
MANGOVÉ LASSI tradiční jogurtový nápoj
95 Kč |
* Nabídka platí denně do vyprodání
a může být v průběhu akce i pozměněna
DOPORUČUJEME REZERVACE
/rezervace pro Vás držíme 15 minut od Vámi sjednaného začátku rezervace/
Rodinný podnik s 30 letou tradicí (1994 - 2024)