17. a 18. května ŘÍZKOVÁ FIESTA

XXIV. ročník kulinářských akcí na Kopečku

ŘÍZKOVÁ FIESTA

17. a 18. května

 

Předkrm:


KAPŘÍ HRANOLKY
koprová majonéza, zelný salát

159 Kč

Hlavní chody:


ŘÍZEČKY Z KANČÍHO HŘBETU
třené česnekem, bylinkové máslo,
bramborová kaše s uzenou cibulí

*) smaženo na vepřovém sádle

150g ... 325 Kč


KATSUDON
tradiční japonský řízek z vepřového karé,
smažený v panko, teriyaki omáčka,
jasmínová rýže, kimchi

150g ... 325 Kč


PORTHOUSE ŘÍZEK
Z PRAVÉ HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ 

vídeňský bramborový salát

*) smaženo v hovězím loji

180g ... 495 Kč


KUŘE KYJEV
do křupava smažené vykoštěné stehno s bylinkovým máslem,
bramborová kaše s hrubozrnnou hořčicí, domácí kompot

*) světoznámé jídlo pocházející
z kyjevského hotelu Continental

150g ... 325 Kč


ONDRÁŠ
tradiční moravskoslezská specialita,
vepřová kotleta v bramboráku, kysané zelí

*) smaženo na vepřovém sádle

150g ... 275 Kč

Pivní speciál:

Parní pivovar Hauskrecht, Brno
MARCEN 13°
bavorský jantarový speciál

Rodinný podnik s 30 letou tradicí (1994 - 2024)

MENU