URUGUAYSKÉ STEAKY: 24., 25., a 26.9.



URUGUAYSKÉ STEAKY 2021

XX. ročník

24., 25. a 26. září 2021


MENÚ
BIFE URUGUAYO

 

Entrada:

TATARÁK - VARIACE NA BRUSCHETTĚ
teriyaki omáčka, sezam, wakame /
majonéza, kapary, šalotka
...,- Kč
 

Sopa:

VÝVAR Z HOVĚZÍ OHÁŇKY
masové tortellini, kořenová zelenina
..,- Kč
 

Bife Uruguayo:

STEAK Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ  / BIFE DE LOMO /  
grilovaný v hrubozrnné směsi steakového koření
* doba zrání masa (ke dni 24. září): xx dní
200g...,- Kč   *   300g / ...,- Kč
 
FLANK STEAK  / BIFE DE VACIO CHICO /
grilovaný v hrubozrnné směsi steakového koření
* doba zrání masa (ke dni 24. září): xx dní
250g / ...,- Kč  *   500g / ...,- Kč  
 

+ guarnición / ke steakům výběrem

- restované zelené fazolky se slaninou
- pikantní rajčatová chilli salza
- kukuřičný klas s máslem (59 Kč)
- smetanové houbové ragú s čerstvým tymiánem
- omáčka ze zeleného pepře
- omáčka z modroplísňového sýru Gorgonzola
... á 49,- Kč
 

Especialidad:

500g  PICANHA STEAK na jehli
vyzrálý steak z květové špičky
s vysokým tukovým lojovým krytím,
grilovaný v hrubozrnné směsí koření,
* doba zrání masa (ke dni 24. září): xx dní
...,- Kč
 

Guarnición / přílohy:

- pečené zámecké brambory s rozmarýnem
- grilovaná zelenina s bylinkami (69 Kč)
- česneková focaccia
- šťouchané brambory se slaninou
- domácí hranolky
á 49,- Kč
 

Postre / domácí dezerty:

ČOKOLÁDOVÝ DORT
70% tmavá čokoláda, maliny
/ bezlepkový /
xx,- Kč
 
TIRAMISU
mascarpone, savoiardi, espresso, amaretto
xx,- Kč
 

Rezervace nutné
/ rezervace držíme 15 minut od sjednaného začátku rezervace /
 



 
Rodinný podnik s 27 letou tradicí (1994 - 2021)

MENU