URUGUAYSKÉ STEAKY: 28., 29., 30. 9. a 1. 10.

URUGUAYSKÉ STEAKY 2023
XXII. ročník
28., 29., 30. 9. a 1. 10. 2023

MENÚ
BIFE URUGUAYO
Entrada: |
LANÝŽOVÝ TARTAR pravá svíčková, lanýžová pasta, parmazán, majonéza, focaccia |
195 Kč |
Sopa: |
VÝVAR Z HOVĚZÍ OHÁŇKY masové tortellini, kořenová zelenina |
95 Kč |
Bife Uruguayo: |
STEAK Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ / BIFE DE LOMO / grilovaný v hrubozrnné směsi steakového koření * doba zrání masa (ke dni 23. září): 72 dní |
200g / 525 Kč * 300g / 725 Kč |
FLANK STEAK / BIFE DE VACIO CHICO / grilovaný v hrubozrnné směsi steakového koření * doba zrání masa (ke dni 23. září): 65 dní |
250g / 475 Kč * 500g / 890 Kč |
RIB-EYE-STEAK / BIFE ANCHO / vysoký roštěnec s výrazným protučněním (mramorováním) grilovaný v hrubozrnné směsí koření, * doba zrání masa (ke dni 23. září): 76 dní |
300g / 695 Kč |
+ guarnición / ke steakům výběrem |
- pikantní rajčatová chilli salza |
- smetanové houbové ragú s tymiánem |
- omáčka ze zeleného pepře |
- omáčka z modroplísňového sýru Gorgonzola |
55 Kč |
Guarnición / přílohy: |
- pečené zámecké brambory s rozmarýnem - restovaná zelenina s bylinkami - restované zelené fazolky se slaninou - česneková focaccia - šťouchané brambory se slaninou - domácí hranolky - kukuřičný klas s máslem |
od 55,- Kč |
Postre / domácí dezerty: |
ČOKOLÁDOVÝ DORT 70% tmavá čokoláda, maliny / bezlepkový / |
99 Kč |
MRKVOVÝ DORT mascarpone, ořechy, slaný karamel, mrkvový sorbet |
109 Kč |
Cerveza / pivo: |
MEDLÁNECKÝ KLUZÁK 11° Pivovar Moravia Nejlepší světlý ležák - PIVEX 2022 a 2023 / IBU: 29, alkohol 4,7% / |
Rezervace nutné
/ rezervace držíme 15 minut od sjednaného začátku rezervace /


Rodinný podnik s 28 letou tradicí (1994 - 2022)