URUGUAYSKÉ STEAKY: 24., 25., 26., 27. a 28. 9.



URUGUAYSKÉ STEAKY 2021

XX. ročník

24., 25., 26., 27. a 28. září 2021


MENÚ
BIFE URUGUAYO

 

Entrada:

TATARÁK - VARIACE NA BRUSCHETTĚ
teriyaki omáčka, sezam, wakame /
majonéza, kapary, šalotka
159,- Kč
 

Sopa:

VÝVAR Z HOVĚZÍ OHÁŇKY
masové tortellini, kořenová zelenina
85,- Kč
 

Bife Uruguayo:

STEAK Z HOVĚZÍ SVÍČKOVÉ  / BIFE DE LOMO /  
grilovaný v hrubozrnné směsi steakového koření
* doba zrání masa (ke dni 24. září): 72 dní
VYPRODÁNO
200g / 395,- Kč   *   300g / 595,- Kč
 
FLANK STEAK  / BIFE DE VACIO CHICO /
grilovaný v hrubozrnné směsi steakového koření
* doba zrání masa (ke dni 24. září): 76 dní
250g / 395,- Kč  *   500g / 790,- Kč  
 

+ guarnición / ke steakům výběrem

- restované zelené fazolky se slaninou
- pikantní rajčatová chilli salza
- kukuřičný klas s máslem
- smetanové houbové ragú s tymiánem
- omáčka ze zeleného pepře
- omáčka z modroplísňového sýru Gorgonzola
... á 59,- Kč
 

Especialidad:

500g  PICANHA STEAK na jehli
vyzrálý steak z květové špičky
s vysokým tukovým lojovým krytím,
grilovaný v hrubozrnné směsí koření,
* doba zrání masa (ke dni 24. září): 65 dní
690,- Kč
 

Guarnición / přílohy:

- pečené zámecké brambory s rozmarýnem
- restovaná zelenina s bylinkami (69 Kč)
- česneková focaccia
- šťouchané brambory se slaninou
- domácí hranolky
á 49,- Kč
 

Postre / domácí dezerty:

ČOKOLÁDOVÝ DORT
70% tmavá čokoláda, maliny
/ bezlepkový /
89,- Kč
 
TIRAMISU
mascarpone, savoiardi, espresso, amaretto
89,- Kč
 

Rezervace nutné
/ rezervace držíme 15 minut od sjednaného začátku rezervace /
 



 
Rodinný podnik s 27 letou tradicí (1994 - 2021)

MENU